ACT BG website

Banner
Bulgarian (Български)English (United Kingdom)
E-mail Print PDF
There are no translations available.

Съвременният начин на живот изисква все по-високи скорости и по-добро покритие от домашната мрежа и потребителите логично търсят Wireless N устройства, които да им предложат адекватна производителност. USB адаптерите са лесно и удобно решение за достъп до високите скорости на новия безжичен стандарт, особено за по-стари настолни или мобилни компютри, при които отсъства вграден Wireless N клиент. В отговор на нарастващото търсене на подобни решения D-Link представи най-малкия безжичен USB адаптер от своето портфолио – DWA-121 Wireless N 150.

Адаптерът е изключително компактен, което го прави лесно и удобно за използване решение по време на пътувания. Поддържа се скорост на сваляне на информация от Интернет или мрежата от до 150 Mbps, която е три пъти по-бърза от максималната при 802.11g. Продуктът е съвместим и с всички предходни безжични стандарти, като по този начин дава възможност за подобряване на производителността на наличното оборудване без нуждата от цялостна подмяна.

Миниатюрния размер на DWA-121 Wireless N 150 му донесе и престижната награда за продуктов дизайн за 2011 на iF – избор, направен сред 2,756 продукти на 1,121 участници от 43 страни.
Кевин Уен, Президент D-Link Европа коментира: „D-Link разбира напълно нарастващите изисквания на потребителите относно скоростите на трансфер и обхвата на безжичните мрежи. Получилият награда USB адаптер  DWA-121 Wireless N 150 е отлично решение, позволяващо на потребителите да изпълняват с лекота ежедневни задачи като трансфериране на файлове, сърфиране в Мрежата или сваляне на музика. Компактният размер и високата производителност превръщат DWA-121 Wireless N 150 в предпочитан избор.”
Най-малкият USB адаптер в портфолиото на D-Link се настройва изключително лесно за работа с настолния или преносимия компютър. Софтуерът, който идва с устройството, позволява на потребителите да конфигурират за секунди връзка с безжичната мрежа. Поддръжката на WPA и WPA2 осигурява защитена Wireless N свързаност.
Източник: mytech.bg

Poll

The reason I wan't server?