ACT BG website

Банер
Bulgarian (Български)English (United Kingdom)

Новата геймърска мишка G300 на Logitech

Е-поща Печат PDF

На 18 август 2011 г. във Фримонт, Калифорния Logitech представи най-новото попълнение в своята известна G-серия геймърска периферия – Logitech® Gaming Mouse G300. Мишката ще даде на PC геймърите истинско предимство пред конкурентите – тя има девет програмируеми бутона, с които команди от клавиатурата са по-бързо достъпни и могат да се изпълняват чрез мишката. 
Освен това, вградената памет на Logitech Gaming Mouse G300 позволява да се създадат до три различни геймърски профила на различни играчи и така мишката може да работи без допълнителен софтуер или да се мести с лекота между различни компютри, без да се налага да се конфигурира всеки път. Потребителите могат да управляват светлината на мишката и да задават един от седем цвята на всеки профил и така бързо и ясно да правят разлика кой профил е активен. Дизайнът и формата на мишката правят така, че тя да стои еднакво комфортно и в лява, и в дясна ръка. 
„Logitech Gaming Mouse G300 е идеална за PC геймъри, които търсят интелигентна периферия за реално предимство по време на игра”, заяви Крис Пейти, Старши мениджър продуктов маркетинг на геймърска периферия в Logitech. „Независимо дали се нуждаете от повече програмируеми бутони за MMO, повече прецизност, за да набелязвате враговете в FPS или търсите компактна, удобна форма за повече удобство при продължителна игра, ние ви даваме всичко това.”
Logitech Gaming Mouse G300 има 2500-DPI оптичен сензор, който следи отлично бавни и бързи движения върху най-различни повърхности, за да получавате адекватно отражение на екрана при всяко допълнително движение на ръката. Също така, по избор може да инсталирате софтуер, с който да настроите Logitech G300 точно както искате. Софтуерът работи и с клавиатурите и слушалките от G-серията, така че след като създадете макроси веднъж, лесно ги споделяте между различни устройства от G-серията на Logitech. 
Logitech Gaming Mouse G300 се очаква на пазара в Европа през септември.
Източник: mytech.bg

Анкета

Искам сървър защото?